• 1404/09/25 - 10:13
  • - تعداد بازدید: 47
  • - تعداد بازدیدکننده: 44
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس دانشگاه در مراسم گرامی‌داشت هفته پژوهش در دانشگاه :

پژوهش‌های دانشگاه،  اثرگذار و در خدمت حل مشکلات جامعه باشد

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش به همت معاونت تحقیفات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با حضور سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه، معاونین، روسای مراکز تحقیقاتی، مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان معاونت تحقیقات ، 25 آذرماه در سالن شاملو دانشگاه برگزار شد.

  به گزارش وبدای دانشگاه، دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ابتدای این مراسم با قدردانی از تلاش‌های اعضای هیئت علمی، محققان و کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری، هفته پژوهش و فناوری را فرصتی مغتنم برای ارج نهادن به کوشش‌های پژوهشگران و فعالان عرصه علم دانست و گفت: پژوهش‌های دانشگاهی زمانی ارزشمند خواهند بود که در مسیر توسعه کشور و حل مسائل جامعه نقش‌آفرین باشند.

وی با اشاره به فعالیت‌های علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه افزود: پژوهش‌های در حال انجام در مراکز تحقیقاتی و حوزه‌های تخصصی مرتبط که همسو با رسالت دانشگاه و مأموریت‌های ملی آن است، نشان‌دهنده جایگاه ممتاز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نظام سلامت کشور است.

رئیس دانشگاه با تأکید بر ضرورت تعامل بیشتر میان گروه‌های آموزشی و مراکز تحقیقاتی تصریح کرد: خلق پروژه‌های تأثیرگذار که منجر به حل مشکلات واقعی جامعه شود باید در اولویت قرار گیرد و با توجه به رسالت اجتماعی دانشگاه، اثرگذاری اجتماعی در خروجی تحقیقات به‌ویژه در حوزه سلامت اجتماعی، سلامت روان و علوم توانبخشی به‌طور جدی مورد توجه باشد.

 

در ادامه این مراسم، دکتر محمدسعید خانجانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن تبریک هفته پژوهش، کارنامه درخشان این معاونت را حاصل تلاش جمعی کارکنان، پژوهشگران و مدیران دانست و گزارشی از عملکرد این حوزه ارائه کرد.

وی از تصویب و آغاز اجرای ۱۱۷ طرح پژوهشی، کسب مرجعیت تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، انتخاب رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه به‌عنوان رئیس شبکه تحقیقات و فناوری سلامت سالمندی کشور، موافقت قطعی مرکز تحقیقات مدیریت رفاه اجتماعی، موافقت اصولی مرکز تحقیقات عصبی ـ اسکلتی ـ عضلانی و الحاق دو مرکز تحقیقات به پژوهشکده سلامت اجتماعی خبر داد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه همچنین به برگزاری جشنواره علمی–دانشجویی Science Slam برای نخستین‌بار در سطح دانشگاه‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت اشاره کرد و افزود: جذب گرنت بین‌المللی، برگزاری بیش از ۱۰۰ رویداد علمی دانشجویی، انتخاب دانشجوی برگزیده جشنواره رازی، جذب دانشجوی پسادکترا، پذیرش دانشجوی دکترای پژوهشی، دستیار پژوهش و سرباز نخبه از دیگر دستاوردهای مهم این حوزه بوده است.

دکتر خانجانی کسب رتبه کشوری در محور اطلاعات و انتشارات علمی زیرمحور مرجعیت علمی دانشگاه، رتبه دوم طرح‌های اثرگذار در ارزشیابی دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ ۲، رتبه سوم طرح‌های اثرگذار در میان تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و رتبه چهارم کشوری در محور تولید و ترجمان دانش را مرهون تلاش محققان دانشگاه دانست.

 

دانشگاه‌ها باید عامل توسعه کشور باشند

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید عامل توسعه کشور باشند، گفت: مطالعات دانشگاهی باید پاسخگوی نیازهای کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت جامعه بوده و آثار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در تحقیقات لحاظ شود.

وی با اشاره به اهمیت علم باز و پژوهش‌های قابل اعتماد و کاربردی افزود: تولید شواهد علمی دقیق و اصولی می‌تواند مبنای تصمیم‌گیری سیاستگذاران برای توسعه کشور قرار گیرد.

 

همچنین دکتر طلیعه ظریفیان مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه با تبریک هفته پژوهش، به تشریح فعالیت‌های این مدیریت پرداخت و از درخشش دانشگاه در سومین جشنواره ملی «کاما» با چهار اثر منتشرشده توسط انتشارات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خبر داد.

در پایان این مراسم، برترین‌های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه و جمعی از مدیران و اعضای هیئت علمی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

پایان پیام/

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 33832

تصاویر

خبرنگار

فاطمه گلرخ

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: